Om Diamantbørsen:

Diamantbørsen er grundlagt af Katerina Pitzner, og med mere end 25 års erfaring som diamanthandler er hun blevet et anerkendt navn på det internationale diamantmarked. Hun er en af de få kvinder med adgang til at handle direkte på verdens største diamantbørser. Konceptet hos diamantbørsen er at få mest mulig sten for pengene – uanset kvalitetskombinationen på stenen.

Diamanter:

Hos Diamantbørsen har vi et stort udvalg af diamanter. Vi handler direkte hos sliberierne rundt i verden hvilket gør at vi har mulighed for at tilbyde vores kunder super deals på diamanter. Vi benytter ingen dyre mellemled og sikre derved vores kunder de bedste priser. Vi sørger for at kvalitet og pris hænger sammen. Alle diamanter kommer med et certifikat.

Hvis du søger en diamant med et specifikt cut, farve eller størrelse er du meget velkommen til at kontakte os på mail@diamantborsen.dk så sidder vi klar til at hjælpe dig.

Design dit eget smykke:

Er du faldet for en af vores diamanter og gerne vil have den fattet i et smykke hjælper vi selvfølgelig også med det. Vi sidder klar med professionel hjælp og rådgivning så vi kan forene din ide med det rigtige håndværk. Alle vores smykker bliver produceret i 18kt. guld og bliver lavet i hånden af de dygtigste guldsmede.

Kontakt os på mail@diamantborsen.dk .

Mere information?

Hvis du har nogen spørgsmål angående diamanter eller at få designet dit eget smykke, så benyt da venligst nedenstående formular.

Vi vender tilbage hurtigst muligt.