Diamanter

Løse diamanter

Hos Diamant Børsen har vi et stort udvalg af løse hvide og farvede diamanter. Vi handler direkte hos sliberier -og børser rundt om i verden, hvilket giver os mulighed for at tilbyde vores kunder super deals på vores smykker. Fordi vi ikke belastes af fordyrende mellemled, kan vi sikre vores kunder de bedste priser.

Vi sørger naturligvis for, at kvalitet og pris hænger sammen. 

fancy coloured diamonds

Super deals

Det, der kendetegner en Super Deal er, at det typisk er større diamanter, der performer bedre, end det, de er graderet til på certifikatet. Det er diamanter, der optræder fuldstændig hvide og 100pct. eye clean, men som i visse tilfælde måske ikke klassificeres højt på graderingsskalaen.

Farve og klarhed på certifikater kan variere, men Super Deal diamanterne vil altid være flot performende sten til meget skarpe priser. Vi sørger for at kvalitet og pris hænger sammen.

Det, der gør en Super Deal mulig er, at der er tale om diamanter, som vi har til låns (i kommission) typisk fra et sliberi eller en diamantbørs. De belaster således ikke varelageret eller forrentningen af samme.

Hvis du søger en diamant med et specifikt cut, farve eller størrelse, er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi er klar til at hjælpe dig.

Design dit eget smykke

Er du faldet for en af vores løse diamanter og gerne vil have den fattet i et smykke, hjælper vi selvfølgelig også med det.

Vi står til rådighed med professionel hjælp og rådgivning, så vi kan forene din ide og diamanten med det rigtige håndværk.

Alle vores smykker bliver lavet i 18kt. guld eller hvidguld og håndlaves af nogle af de dygtigste guldsmede og diamantfattere.