Terms

Købsvilkår

Generelt

Diamantborsen.dk ejes af:

Pitzner Invest ApS

cvr.nr. 29810540c/o

Katerina Pitzner Diamonds

Gothersgade 7

1123 København K

Telefon:

E-mail.: info@katerinapitzner.com

(herefter benævnt ”Diamantbørsen”)

Ved køb bekræfter du at være blevet forelagt og at have accepteret nedenstående købsvilkår.

Priser

Alle anførte priser er vejledende priser inklusiv salær samt moms. Der tages forbehold for trykfejl, kurs-og prisændringer samt tekniske fejl.

Betaling

Betaling sker ved bankoverførsel til kontonummer 1329-0713393916 tilhørende Diamant-børsen. Betaling er gebyrfri. Diamantbørsen stiller krav om, at købesummen er modtaget, før levering sker. Dette er begrundet i, at varen er af høj værdi, har en høj omsættelighed, og da det er branchekutyme. Ovenstående betalingsvilkår oplyses til dig ved køb foretaget på www.diamantborsen.dk, og du har i forbindelse med købet meddelt din særskilte accept heraf.

Levering

Når Diamantbørsen har modtaget købe summen på ovenstående kontoforetages levering. Varen vil blive fremsendt fra Diamantbørsen senest 14 dage efter, at betaling er modtaget. Varer leveres i hele Danmark som pakkelevering til pakkeshop. Så snart din pakke er ankommet, får du besked om, hvor og hvornår den kan afhentes. Afhentningsstedet er fastsat på forhånd og kan ikke ændres.

Såfremt du ikke afhenter pakken indenfor 14 dage, vil den blive returneret til Diamantbørsen. Hvis du ønsker ny levering, skal du betale yderligere leveringsomkostninger.

Reklamation og mangler

Købelovens reklamations-og mangelsbestemmelser finder anvendelse på køb foretaget på www.diamantborsen.dk.